От известно време насам големи търговски обекти от Главната на Пловдив

...
От известно време насам големи търговски обекти от Главната на Пловдив
Коментари Харесай

Големи търговски обекти се махат от Главната, отиват в моловете!

От известно време насам огромни търговски обекти от Главната на Пловдив изчезват. Това стана и с веригата за бързо хранене Burger King, и с " Кенвело " (KVL), и с Terranova. Първите два обекта напуснаха Главната напролет, а Terranova - още преди години. Обикновено сходни промени са свързани с преместването на обектите в някой мол, предава Plovdiv24.bg .

В Пловдив единствено преди дни бе открит нов мол - Plovdiv Plaza, а две години по-рано проработи и молът на бул. " Руски ". И в действителност огромна част от " изчезналите " магазини от Главната отиват точно в огромните търговски центрове.

Сега се вижда и друга липса. Парфюмерия Douglas, която се намираше директно до стълбите на Каменица, към този момент не е Главната. На витрината на " бюти " магазина има табелка, че се е изместил в един от моловете. От няколко дни и магазинът до Douglas - този на Adidas, към този момент не е на ул. " Княз Александър I ". И тук идва разумният въпрос Ще опустее ли Главната? Моловете ще вземат ли " хляба й "?

Припомняме, че единствено преди 3-4 години Plovdiv24.bg писа за противоположното събитие - възраждането на Главната. След ремонта й се разкриваха нови обекти, а пловдивчани и посетители на града от ден на ден избраха точно Главната за разходките си.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР